Nettsidene til Foreningen SNL vant to designpriser i 2014: Merket for god design og Design for alle. SNL fikk prisene sammen med designbyrået Netlife Resarch og utviklerfirmaet WJA.

Merket for god design

Merket for god design er designbransjens største utmerkelse og deles ut hvert år i forbindelse med Designdagen. Utmerkelsen er en anerkjennelse for vellykket bruk av design for å skape innovative produkter og løsninger. Merket for god design er et kvalitetsstempel. SNL fikk merket i kategorien interaktivt design.

Design for alle

Design for alle-prisen vinnes årlig av en mottaker for Merket for god design, som har utviklet en utmerket løsning med særlig fokus på brukervennlighet og god universell utforming. Design for alle handler om å utvikle produkter og tjenester som flest mulig av oss kan bruke – uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. Designprisen deles ut av Delta-senteret, Statens kompetansesenter for deltagelse og tilgjengelighet. SNL er den første nettsiden som har vunnet Design for alle-prisen.

Denne siden ble sist oppdatert i 2014.